четвер, 14 вересня 2017 р.

Готуємося до всеукраїнської освітньої кампанії "Голуб Миру"

21 вересня - Всесвітній День Миру

До уваги організаторів виховного процесу!

Щорічно, 21 вересня, за ініціативи Організації Об'єднаних Націй відзначається Всесвітній День Миру.
Цього року тема Дня Миру - "Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх".
МОН, управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА, відділ освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА рекомендують 21 вересня 2017 року підтримати всеукраїнську освітню кампанію "Голуб Миру" та сприяти проведенню у навчальних закладах таких тематичних заходів: уроки миру, виховні години, бесіди, години спілкування, флешмоб "Голуб миру" тощо. Інформацію про проведені заходи висвітлити на головних сторінках сайтів навчальних закладів.

За ініціативи БДЮТ Підвисоцького НВО 19 вересня 2017 року в с. Підвисоке проводиться районна акція «Рушник Миру 2017». До участі в акції запрошуються учні та педагоги усіх навчальних закладів Новоархангельського освітнього округу. Щоб взяти участь в акції, необхідно:
1. На білому полотнищі, по центру рушника з українським орнаментом (можливо, купленого) створити тематичний вислів-лозунг - гасло миру (малюнок-вишивка нитками, стрічками чи іншими матеріалами: «Україна - за мир, любов та злагоду", "За мир в Україні», тощо).
2. У правому нижньому кутку рушника - дані про автора чи колективну роботу: прізвище та ім'я, клас, навч. заклад, ПНЗ.
До 19 вересня вироби слід передати до координаційного центру акції при Підвисоцькому БДЮТ. 
Усі рушники, виготовлені і створені в рамках акції, у якості подарунка будуть передані до районного краєзнавчого музею.

21 вересня 2017 року за координаційної ролі БДЮТ Новоархангельського НВО №2 на центральній площі селища Новоархангельськ буде проведено акцію "Голуб Миру". 



Немає коментарів:

Дописати коментар